Hoe kan ik meldingsgeluiden en systeemgeluiden uitschakelen op een Android-smartphone?

Instructies voor Samsung Galaxy
Om systeemgeluiden uit te schakelen:
1. Ga naar Instellingen (tandwielpictogram)
2. Klik op Geluiden en trillen
3. Systeemgeluiden uitschakelen – beweeg schuifknoppen van rechts naar links (de schuifknoppictogrammen worden grijs).

Systeemgeluiden zijn nu uitgeschakeld op uw Android-smartphone.

Meldingen uitschakelen voor geselecteerde toepassingen:
1. Ga naar Instellingen (tandwielpictogram)
2. Klik op Meldingen
3. Klik op Meer
4. Schakel meldingen uit voor geselecteerde apps – beweeg schuifknoppen van rechts naar links (de schuifknoppictogrammen worden grijs).

Meldingen voor geselecteerde apps zijn nu uitgeschakeld op uw Android-smartphone.

Om alle meldingsgeluiden uit te schakelen doet u het volgende:
1.    Ga naar Instellingen (tandwielpictogram)
2.    Klik op Geluiden en trillen
3.    Klik op Meldingsgeluid
4.    Selecteer 'Stil'.

Meldingsgeluiden zijn nu uitgeschakeld op uw Android-smartphone.