Hoeveel aangepaste programma's kunnen er worden opgeslagen in de app?

Hoeveel aangepaste programma's kan de gebruiker opslaan in de app? Waar zijn deze programma's te vinden?

Bij Phonak Paradise- en Lumity-hoortoestellen zijn maximaal 10 aangepaste programma's mogelijk. In de nieuwste versie van de myPhonak-app kunnen maximaal 10 aangepaste programma's worden aangemaakt. Er kunnen maximaal 4 aangepaste programma's worden gegenereerd vanaf hetzelfde basisprogramma. Alle programma's worden getoond in de carrousel in het gedeelte Home of het gedeelte Apparaten onder ‘HOORTOESTELPROGRAMMA'S’.