Hoe kan ik de beam van Roger On handmatig richten naar de spreker die ik wil horen?

Hoe kan ik de beam van Roger On handmatig richten naar de spreker die ik wil horen?
Er zijn twee manieren om de beam handmatig te richten:

• Zet de Roger On in de interviewmodus door op de functieknop te drukken en draai het toestel dan in de richting van de spreker. Of gebruik het doosje als ondersteun voor Roger On en plaats deze voor de spreker.
• Wanneer de Roger On zich verder weg van u bevindt, kunt u de myRogerMic app gebruiken om de beams discreet te sturen vanaf uw smartphone.