Waarom schakelen de hoortoestellen over op wanneer TalkBack of VoiceOver is geactiveerd?

Hoortoestellen schakelen over op streamingprogramma wanneer TalkBack of VoiceOver is geactiveerd

Als de gebruiker de hoortoestellen met zijn/haar smartphone heeft gekoppeld terwijl TalkBack of VoiceOver in myPhonak actief was, detecteren de hoortoestellen de stem van deze functionaliteiten als stream en wordt automatisch overgeschakeld naar het streamingprogramma. Wanneer u TalkBack of VoiceOver gebruikt, raden we u aan om de hoortoestellen niet met uw telefoon te koppelen. De werking van de app kan dan worden verstoord.