Moet ik mijn Phonak-hoortoestellen eerst aan de telefoon of aan de app koppelen?

Er is geen specifieke volgorde vereist. U kunt uw hoortoestellen afzonderlijk koppelen aan de Bluetooth®-functie van uw telefoon om gesprekken en media te streamen of aan de myPhonak-app.

Het koppelen van uw hoortoestellen aan de myPhonak-app (Bluetooth Low Energy) is een proces dat los staat van het koppelen ervan aan de Bluetooth-functie van uw telefoon om gesprekken en media te streamen (Bluetooth Classic).

U kunt uw Phonak-hoortoestellen op drie manieren met uw smartphone gebruiken:

1. Alleen koppelen aan de app.
  2. Alleen koppelen aan de Bluetooth-functie van uw telefoon om gesprekken en media te streamen.
  3. Koppelen aan de app en de Bluetooth-functie van uw telefoon.

Om de myPhonak-app te gebruiken, volgt u de koppelinstructies in de app.
Als u via uw hoortoestellen een telefoongesprek wilt horen of media wilt streamen, moet u uw hoortoestellen direct via de Bluetooth-instellingen van uw smartphone koppelen.