Waarom zie ik streepjes in plaats van live stappen in het gedeelte Gezondheid van de myPhonak-app?

Streepjes in plaats van een live stappen te zien in de myPhonak-app

Dragers van compatibele Audéo P-, Naida P- en Virto P-hoortoestellen moeten de meest recente firmwareversie installeren om live stappen te kunnen zien in het gedeelte Gezondheid. Als de hoortoestellen in aanmerking komen voor deze update, verschijnt er een melding in myPhonak. Wanneer de hoortoestellen geüpdatet zijn, worden er live stappen getoond in plaats van streepjes.

Bij hoortoestellen die niet in aanmerking voor de update (Naida P-PR) heeft de gebruiker alleen toegang tot informatie per uur die wordt weergegeven in de stappengrafieken.