Phonak-hoortoestellen koppelen aan een iPhone®

Hoe koppel ik mijn hoortoestellen met iPhone® en hoe maak ik dan verbinding?
1. Ga naar het startscherm van de iPhone en tik op het pictogram 'Instellingen'.
2. Tik, in het instellingenmenu, op het pictogram 'Bluetooth®'.
3. Tik op de schuifknop om Bluetooth in te schakelen.
4. Open de batterijlade gedurende 5 seconden en sluit deze vervolgens weer of schakel de hoortoestellen uit en in indien u over een oplaadbaar Phonak-hoortoestel beschikt.
5. Na enkele seconden wordt de naam van uw Phonak-hoortoestellen weergegeven op het iPhone-scherm.
6. Selecteer het hoortoestel uit de lijst met Bluetooth-apparaten.
7. Er klinkt een piepje uit het hoortoestel als het koppelen gelukt is.

Uw iPhone is nu verbonden met de Phonak-hoortoestellen.