154F Jaarabonnement voor Lyric | Phonak

Model van Lyric-abonnement

Veelgestelde vragen

Wat is er inbegrepen in een Lyric-abonnement?

Een abonnement omvat een jaar horen met Lyric. Elk Lyric-apparaat gaat 2-3 maanden per keer mee.**** Wanneer u een nieuwe Lyric nodig heeft, bezoekt u uw Lyric-leverancier voor een vervangend apparaat. In de kostprijs van uw abonnement voor één jaar zijn maximaal 8 vervangende apparaten inbegrepen. U hoeft nooit te betalen voor reparaties of vervangingen van batterijen, ook ontvangt u technologische updates zodra ze beschikbaar zijn.

Kan ik Lyric kopen zonder abonnement?

Nee. Lyric wordt verkocht op basis van jaarabonnementen. Lyric wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gedragen tot een vervangend apparaat nodig is. Wanneer de batterij leeg is, keert u gewoon terug naar uw Lyric-leverancier voor een snelle vervanging. Het aantal vervangingen dat nodig is in één jaar hangt af van uw individuele oorconditie, die de levensduur van de batterij beïnvloedt. Door een Lyric jaarabonnement per keer te kopen, weet u exact hoeveel u voor Lyric zult betalen.

Hoe krijg ik een vervanging als ik op reis ben?

Indien u op reis bent en een andere Lyric-leverancier moet bezoeken dan de persoon waarbij u uw abonnement heeft gekocht, kan hij of zij een klein bedrag vragen (nooit meer dan $100) om uw apparaat te vervangen.

Moet ik telkens wanneer ik een nieuw gehoorapparaat wil, teruggaan naar mijn Lyric-hoorspecialist?

Ja, u moet terugkeren naar uw Lyric-leverancier voor een snelle vervanging wanneer u een nieuw apparaat nodig heeft. Deze bezoekjes duren doorgaans slechts 10 minuten, omdat de Lyric-leverancier de grootte van uw apparaat en programmeerinstellingen reeds kent.

Voetnoten

****De levensduur van de batterij kan per gebruiker variëren en is afhankelijk van de individuele oorconditie.