Focused african business man in headphones writing notes in notebook watching webinar video course, serious black male student looking at laptop listening lecture study online on computer e learning

Käsittely

Kuuloalan ammattilainen on saattanut ohjeistaa, kuinka kuulokojeita tulisi hoitaa. Seuraavilla lyhyillä videoilla opastetaan, kuinka voit huolehtia kuulokojeistasi kotona.

Katso ja opi

Seuraavilla lyhyillä videoilla opastetaan, kuinka laite otetaan käyttöön.

iPhone

Käytätkö iPhonea? Näiltä lyhyiltä iPhone-käyttäjille tarkoitetuilta videoilta voit katsoa, kuinka kuulokojeet liitetään mobiililaitteeseen.

Android-älypuhelimet

Käytätkö Android-älypuhelinta? Näiltä lyhyiltä Android-käyttäjille tarkoitetuilta videoilta voit katsoa, kuinka kuulokojeet liitetään mobiililaitteeseen.

myPhonak

Kuulokojeissasi voi käyttää useita erilaisia sovellusominaisuuksia. Seuraavilta lyhyiltä videoilta voit katsoa, kuinka sovellus yhdistetään kuulokojeisiisi.

Roger-mikrofonit

Kuulokojeidesi kanssa voi käyttää erilaisia lisälaitteita, kuten RogerOn, Roger NeckLoop ja Roger Select.

Kuulokojeiden lisälaitteet

Seuraavilta lyhyiltä videoilta voit katsoa, kuinka nämä lisälaitteet liitetään kuulokojeisiisi.