6000 Phonaks kostnadsfria smartphone-appar | Phonak

Appar till Phonaks hörapparater

Phonak Support App

Phonak Support App är till för att hjälpa dig att vänja dig vid dina nya Phonak Venture-hörapparater. Hantering och underhåll av dina hörapparater illustreras och beskrivs på ett användarvänligt sätt. Informationen finns tillgänglig på engelska, franska, tyska och spanska. När du har laddat ner appen, följ instruktionerna för att anpassa den till just dina hörapparater.

Gå till App Store för iPhone

Gå till Google Play Store för Android

Phonak Support App

Supportappens innehåll

1. Anpassat stöd för din specifika hörapparat
2. Komma igång
3. Steg-för-steg-instruktioner
4. Felsökningsguider
5. Kontaktinformation för klinik

Phonak hörapparater som stöds

• Audéo V-10
• Audéo V-312
• Audéo V-312 T
• Audéo V-13
• Bolero V-M
• Bolero V-P
• Bolero V-SP

Tinnitus App

Denna kostnadsfria smartphone-app låter dig skapa ett personligt bibliotek av ljud och musik. Använd dessa ljud för att minska hur mycket du märker och besväras av din tinnitus.

Gå till App Store för iPhone

Gå till Google Play Store för Android

Phonak Tinnitusbalans-appen

Phonak RemoteControl App

Phonak RemoteControl App låter dig använda en smartphone som avancerad fjärrkontroll till Phonak Venture-hörapparater och öppnar upp en mängd praktiska konfigureringsalternativ. Den används i kombination med ComPilot II eller ComPilot Air II. Denna app finns för Android™ och iOS®.

Gå till App Store för iPhone
Gå till Google Play Store 286B för Android

Eller skanna QR-koden nedan.

Phonak RemoteControl App

Ladda ner från Google Play

Phonak RemoteControl App på Google Play

Ladda ner från iTunes

Phonak RemoteControl App på iTunes

Phonak Leo - interaktiva berättelser

Denna interaktiva version av Leos bok finns tillgänglig i Apples App Store för iPad-användare. Använd den för att ta del av Leos äventyr på resande fot och dela hans berättelser på skärmen med familj och vänner. Appen är gratis och finns på 8 språk.

Gå till App Store för iPad

Phonak Leo-appen för barn med hörselnedsättning