Sett samtalen i fokus for alle

med Phonak Lumity

Samtaler er en stor del av livet. En baby som hører foreldrenes vuggevise, et barn som stilles et spørsmål i klasserommet, en forretningskvinne som hører de viktige poengene i et møte, eller et eldre par som snakker sammen om en film de begge liker godt. Våre hørselsløsninger åpner døren til en verden hvor alle kan skape viktige relasjoner og ha det bra sosialt, emosjonelt, kognitivt og fysisk.

Å høre godt er å ha det godt

Når vi endrer samtalen fra hørselstap som et sensorisk problem til hørselsomsorg som en del av et godt liv, er det lettere for oss å hjelpe deg å trives sosialt, mentalt og følelsesmessig.

Happy daughter embracing senior mother in a park.
Phonak Audeo Life Lumity-høreapparater dekket med vanndråper.
Lumity setter samtalen i fokus

Phonak Lumity

For å kunne følge med og delta i samtaler er det viktig med god forståelse. Det er her Phonak Audéo™ Lumity virkelig kommer til sin rett. Det fokuserer på å gi deg bedre taleoppfattelse med sin unike PhonakSmartSpeech Techology. Nå kan du delta mer i samtaler selv i utfordrende lyttesituasjoner!¹

• Forbedret taleoppfattelse i omgivelser med støy¹
  • Redusert lytteinnsats¹
  • Universell tilkobling til iOS®, Android™ og andre Bluetooth®-aktiverte enheter

Utforsk våre Lumity-modeller

Bedre hørsel skaper vi sammen

Løsninger som utfordrer det som er mulig

Vi jobber kontinuerlig med å bygge en bred portefølje av toppmoderne hørselsløsninger som utfordrer teknologiens grenser, og vi hjelper folk i alle aldre og med alle grader av hørselstap til å leve livet fullt ut.

Phonak Audéo L-RT-høreapparat.

Se våre høreapparatmodeller

Phonaks store utvalg innen høreapparater er utviklet for å møte hver enkelt sine behov og livsstil

Phonak Roger On- og Roger Table Mic-høreapparatmikrofon

Roger-mikrofoner

Selv med høreapparat opplever flere at de sliter med å høre hva som blir sagt i situasjoner med bakgrunnsstøy eller på avstand. Roger-mikrofoner gjør det mulig for mennesker med hørselstap til å delta fullt ut på skole, i arbeid og i det sosiale liv.

myPhonak app main screen.

Apper

Phonaks gratis, brukervennlige smarttelefon-apper har en forbedret brukeropplevelse, slik at du kan få mest mulig ut av Phonak-enhetene dine når du kobler dem til appen.

Phonak TV Connector hearing aid accessory - front view.

Tilbehør

Enten du ser på TV eller har en samtale på tomannshånd er Phonaks brede utvalg av tilbehør til høreapparat utviklet for å øke ytelsen til høreapparatene dine.

HearingLikeMe-blogg

På Phonak HearingLikeMe-bloggen samler vi brukerhistorier for å inspirere og gi nyheter og tips til alle som lever med hørselstap. Sammen kan vi lære å leve godt med vårt hørselstap og fremme hørselssaken på en meningsfull måte.

Man showing girl paper in restaurant

Fotnoter

* For å få tilgang til helsedata må brukeren opprette en konto i myPhonak app

iOS er et registrert varemerke eller varemerke som tilhører Cisco Systems, Inc. og/eller dets tilknyttede selskaper i USA og enkelte andre land.
Android er et varemerke for Google LLC.
Bluetooth®-begrepet og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av disse varemerkene av Sonova er lisensiert.