6000 Phonak RemoteControl -sovellus – UKK | Phonak

Phonak RemoteControl -sovellus – UKK

Sovelluksen ensimmäinen käynnistäminen asennuksen jälkeen

Sovellus ei käynnistä paritusaliohjelmaa ja pysähtyy aloitusnäyttöön.

Ratkaisu 1
Tarkasta älypuhelin ja sen käyttöjärjestelmä. Sovellus edellyttää Apple iOS 7- tai 8 -käyttöjärjestelmää tai Android 4.0 -käyttöjärjestelmää tai sitä uudempaa.
Yritä uudelleen poistamalla sovelluksen asennus ja asentamalla se uudelleen.

Ratkaisu 2
Varmista, että puhelimen Bluetooth-yhteys on käytössä.

Parittaminen älypuhelimeen

Miten paritan sovelluksen älypuhelimeen?

Ratkaisu
Sovelluksen alussa annetaan vaiheittaiset ohjeet sovelluksen parittamisesta älypuhelimeen. Lisää ohjeita saat myös käyttöohjeista osoitteesta www.phonak.com/rcapp.

Muut paritustoimenpiteet Apple iPhoneen

Edellyttääkö paritus lisätoimenpiteitä, jos sovellusta käytetään Apple iPhonen kanssa?

Ratkaisu
Sovelluksen paritusvaiheiden lisäksi myös iPhonesta ja Phonak-suoratoistimesta on muodostettava laitepari.
Varmista, että Phonak-suoratoistin on paritustilassa. Siirry iOS:n asetuksiin, valitse Bluetooth ja valitse oman [laitteesi nimi] luettelosta.

RemoteControl-sovelluksen yhdistäminen kuulokojeisiin

Onko minun yhdistettävä RemoteControl -sovellus kuulokojeisiin?

Ratkaisu
Ei. Sovellus on yhdistettävä vain Phonak-suoratoistimeen, kuten ComPilot II tai ComPilot Air II

Sovelluksen ohjelmointi

Onko kuuloalanammattilaisen ohjelmoitava sovellus?

Ratkaisu
Ei. Sovelluksen voi ladata App Store-palvelusta ja asentaa milloin tahansa.

Useiden sovellusten yhdistäminen yhteen suoratoistimeen

Voinko käyttää useita Phonak RemoteControl -sovelluksia yhden suoratoistimen kanssa?

Ratkaisu
Phonak-suoratoistimeen voi yhdistää vain yhden Phonak RemoteControl -sovelluksen kerrallaan.

Sovelluksen esittelytila

Voinko tutustua toimintoihin käyttämällä sovellusta ilman, että yhdistän sen Phonak-suoratoistimeen?

Ratkaisu
Et voi. Jos avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, valitsemalla esittelytilan voit tutustua sovelluksen toimintoihin muodostamatta yhteyttä suoratoistimeen.

Esittelytilassa kuulokojeen ohjaaminen ei ole mahdollista.

Suoratoistimen yhdistäminen sovellukseen

Miten paritan sovelluksen toiseen Phonak-suoratoistimeen?

Ratkaisu
Valitse sovelluksen Asetukset-näytöstä Muodosta laitepari uuden suoratoistimen kanssa ja noudata ohjeita.

Ei yhteyttä Phonak-suoratoistimeen

En saa yhteyttä sovelluksen ja suoratoistimen välille.

Ratkaisu 1
Varmista, että käytössäsi on ComPilot Air II tai ComPilot II – ei ComPilot.
Liitetty suoratoistin on kytkettävä päälle, ja sen on oltava paritustilassa.

Ratkaisu 2
Tarkasta, että puhelimen Bluetooth-yhteys on käytössä.

Ratkaisu 3
Suoratoistinta koskevat sovelluksen edellyttämät tiedot ovat puutteellisia. Ota yhteyttä kuuloalanammattilaiseen.

Ratkaisu 4
Tarkasta puhelimen käyttöjärjestelmä. Sovellus edellyttää iOS 7- tai 8 -käyttöjärjestelmää tai Android 4.0 -käyttöjärjestelmää tai sitä uudempaa.

Ratkaisu 5
Joissain tapauksissa puhelin on käynnistettävä uudelleen. Noudata seuraavia ohjeita:
1. Tyhjennä suoratoistimen Bluetooth-taulukko ja käynnistä laite uudelleen
2. Siirry puhelimen asetuksiin ja kytke Bluetooth pois päältä ja takaisin päälle
3. Käynnistä puhelin uudelleen
4. Siirry puhelimen asetuksiin, valitse Bluetooth ja parita suoratoistin puhelimen kanssa
5. Käynnistä sovellus ja toista paritusvaiheet sovelluksessa.

Kuulolaitejärjestelmän yhteystila

Mistä tiedän, että sovellus ja suoratoistin on yhdistetty kuulokojeisiin?

Ratkaisu
Yhteystilan voi tarkastaa sovelluksen asetusvalikosta. Noudata ohjeita ja tarkasta, että sovellus, suoratoistin ja kuulokojeet on kaikki yhdistetty.

Ei valittavaa ohjelmaa

En pysty valitsemaan sovelluksesta yhtään äänikanavaa.

Ratkaisu 1
Tarkista, onko Bluetooth-laite yhteydessä Phonak-suoratoistimeen. Katso suoratoistimen käyttöohjeesta, miten Bluetooth-laitteet yhdistetään suoratoistimeen. Varmista, että liitetyt Bluetooth-laitteet on kytketty päälle.

Ratkaisu 2
Sinun on avattava näytön lisäasetustila (ei perusnäyttö), jotta voit nähdä saatavilla olevat suoratoistimet ohjelman luettelossa.

Luettelo saatavilla olevista ohjelmista

Miten näytetään ohjelmat, jotka kuuloalanammattilainen on asettanut kuulokojeeseen?

Ratkaisu
Kuulokojeiden valittavissa olevat ohjelmat voidaan näyttää valitsemalla näytön lisäasetustilassa Ohjelmat.

Ei reaktiota kuulokojeissa

En havaitse tekemiäni RemoteControl-sovelluksen asetusten muutoksia kuulokojeissa.

Ratkaisu 1
Käyttämällä Settings (Asetukset) -näytön Connectivity check (Liitettävyystarkastus) -vaihtoehtoa voit tarkastaa, vastaanottavatko kuulokojeesi signaaleja.

Ratkaisu 2
Tarkasta kuulokojeen paristot ja varmista, että kuulokojeet on kytketty päälle.

Ratkaisu 3
Jos kuulokojeiden merkkiäänet on poistettu käytöstä sovitusohjelmassa, myöskään sovellus ei voi silloin antaa merkkiääniä. Ota yhteyttä kuuloalanammattilaiseen.

Suoratoistimen määritykset

Sovelluksen avulla voi määrittää joitakin suoratoistimen asetuksia. Poistuvatko sovelluksen avulla määritetyt asetukset pysyvästi, kun suoratoistin yhdistetään Phonak-sovitusohjelmaan?

Ratkaisu
Jos kuuloalanammattilainen on liittänyt suoratoistimen tietokoneeseen, nämä asetukset nollataan, kun suoratoistin yhdistetään Phonak-sovitusohjelmaan. Mukauta suoratoistimen määritykset uudelleen.

Äänenvoimakkuuden ilmaisin

Sovelluksen äänenvoimakkuuden ilmaisin ei näytä kuulokojeesta muutettua äänenvoimakkuutta.

Ratkaisu
Äänenvoimakkuuden tason ilmaisin on synkronoitu suoratoistimen kanssa. Kuulokojeista tehtyjä äänenvoimakkuuden säätöjä ei voi näyttää tai synkronoida sovelluksella.

Suoratoiston erillinen äänenvoimakkuuden säätö

Suoratoistossa käytettävän äänilähteen äänenvoimakkuutta ei voi säätää erikseen.

Ratkaisu
Tämä on mahdollista vain suoratoistettaessa Phonak TVLink II -laitteella. Toiminto ei ole käytettävissä muiden kytkettyjen Bluetooth-äänilähteiden kanssa.

Suoratoisto näkyy sovelluksen näytössä

Lyhyt suoratoisto käynnistyy ja pysähtyy uudelleen aina, kun näyttöä napautetaan, mutta suoratoisto ei ole käynnissä missään Bluetooth-äänilaitteessa.

Ratkaisu
Joissain puhelimissa on kosketusäänet tai näppäimistöäänet, jotka voivat aiheuttaa suoratoiston sovellukseen, jolloin pikatoisto tulee näkyviin ja pysähtyy uudelleen automaattisesti.
Valitse ensin puhelimen asetukset, sitten äänet ja varmista, että kaikki kosketusäänet ja näppäinäänet on poistettu käytöstä.