Miksi ei ole mahdollista muuttaa mukautettujen ohjelmien nimiä?

On mahdollista muuttaa mukautettujen ohjelmien nimiä Laitteet-osassa, kun avaa kuulokojeohjelmat.

Sovelluksen uusimmassa versiossa mukautetun ohjelman nimen voi muuttaa seuraavalla tavalla:
Siirry Laitteet-osaan ja valitse kuulokojeohjelmat. Avaa yksilöllisten ohjelmien alta mukautettu ohjelma, jonka nimen haluat muuttaa. Valitse nimen vierestä muokkauskuvake ja tee haluttu muutos.