Ei kutsulinkkiä etätukikeskustelun aloittamiseen

Miksi käyttäjä ei saa enää kutsulinkkiä etätukikeskustelun aloittamiseen?

MyPhonak-sovelluksen uusimmassa versiossa kutsukoodi ei ole tarpeen. Etäkeskustelu on suunniteltava etukäteen kuuloalan ammattilaisen kanssa. Aloita etätukikeskustelu varattuun aikaan valitsemalla istunnon käynnistäminen. Valitse tämän jälkeen etätuen käynnistäminen ja liity sitten odotushuoneeseen.  Kuuloalan ammattilainen voi sitten soittaa käyttäjälle sovelluksen kautta.