Audéo Fit™

Bemærk, at eksemplarer på papir og tidligere versioner af betjeningsvejledninger vil blive sendt på anmodning. Vi afsender et eksemplar inden for syv dage. Kontakt din lokale Phonak distributør, hvis du ikke kan finde den betjeningsvejledning, som du skal bruge. Find de lokale kontaktoplysninger ved at vælge dit land her.

Phonak Audéo Fit

Sådan tilsluttes dine høreapparater til din iPhone

Sådan tilslutter du høreapparaterne til en Android enhed

Sådan tilslutter du genopladelige høreapparater til myPhonak appen på iPhone

Sådan tilslutter du genopladelige høreapparater til myPhonak appen på en Android enhed

Sådan rengøres et RIC høreapparat

How to use myPhonak Health with Audéo Fit hearing aids

Sådan udskiftes lydkuplen/dome

Sådan udskiftes CeruShield/voksfilter i højttaleren

Sådan udskiftes CeruStop i en individuelt tilpasset øreprop