Phonak Virto™ Marvel

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er batterilevetiden for mit Virto M-312?

Batterilevetiden afhænger af, hvor ofte og hvor længe høreapparaterne bruges til at streame medier, og af din grad af hørenedsættelse. Den gennemsnitlige bruger får 60 timers brug fra et batteri i størrelse 312. Dette beregnes på baggrund af seksten timers daglig slid med otte timers AutoSense OS ™ 3.0, fire timers Bluetooth-streaming og fire timers brug af TV Connector. Uden trådløs streaming får brugeren 83 timers batterilevetid ud af et størrelse 312-batteri (cirka en uge baseret på en gennemsnitlig brugstid på 12 timer dagligt).

Hvordan rengør jeg mine Virto Marvel-høreapparater?

For at rengøre høreapparaterne skal du tage dem ud af øret og tørre dem med en ren, tør klud eller C&C Wipes. Åbn batteriskuffen, vend høreapparatet på hovedet, så batterirummet vender mod gulvet, og brug en lille, blød børste til at rense trykknappen, mikrofonportene og batterirummet for støv og snavs. Når batteriet ikke er i brug, skal du holde batteriskuffen åben for at cirkulere luft gennem det interne kredsløb og forlænge batteriets levetid. Hvis det er relevant, kan du regelmæssigt udskifte voksfilteret for at sikre, at der kan komme lyd ud af høreapparatet. Høreapparaterne kan opbevares natten over i et etui eller et specialfremstillet tørresæt.

Er Virto Marvel-høreapparater vandtætte?

Selvom Virto M-Titanium og Virto M-10 NW O har kapslingsklasse IP68, er Virto Marvel-høreapparaterne ikke vandtætte og bør tages ud før bruse- eller karbad, svømning eller enhver anden aktivitet, der vil udsætte høreapparatet for vand eller megen fugt.

Er Virto Marvel genopladelige?

Nej, alle Virto Marvel-modeller anvender zink-luft-batterier.

Har Virto Marvel en telespolefunktionalitet til brug i et lokale med teleslynge?

Der findes telespoler i alle Virto Marvel-modeller med undtagelse Virto M-312 trådløs.

Mit høreapparat virker ikke. Hvad skal jeg gøre?

Hvis dit Virto Marvel ikke virker, skal du først tage batteriet ud og indsætte et nyt, vente mindst tre minutter, efter at du har fjernet klistermærket, før du sætter det i høreapparatet. Derefter skal du udskifte voksbegrænsningssystemet. Hvis høreapparatet stadig ikke fungerer efter udførelse af disse trin, skal du indlevere det til din hørespecialist og få hjælp til fejlfinding.

Hvordan besvarer jeg opkald ved hjælp af trykknappen på Virto M-312?

Et indgående opkald besvares ved et hurtigt tryk på knappen på et af høreapparaterne. For at afvise et opkald skal man blot holde knappen nede i mindst to sekunder. Dette kan gøres ved hjælp af trykknappen på et af høreapparaterne.

Hvor sidder Bluetooth-antennen på Virto M-312?

Bluetooth-antennen på den trådløse Virto M-312-model sidder indkapslet i høreapparatet.

Er det sikkert at have en Bluetooth-antenne i øret?

Mængden af radiofrekvensenergi, som kroppen udsættes for, er så lille, at der ikke er nogen forventede risici.

Skal jeg parre en mobiltelefon med høreapparaterne?

Parring af Virto M-312 med en telefon eller anden Bluetooth-aktiveret enhed er kun nødvendig for at foretage telefonopkald, streame medier og foretage justeringer vha. myPhonak appen.

Hvordan aktiveres Bluetooth-parringstilstand i Virto Marvel M-312?

For at aktivere Bluetooth-parringstilstand i Virto M-312 skal du åbne og derefter lukke batteriskuffen. Parringstilstand vil være aktiv i tre minutter.

Har Virto M-312 en flytilstand?

Ja, for at aktivere flytilstand skal du åbne batteriskuffen på høreapparatet og derefter holde knappen nede i syv sekunder, mens du lukker batteriskuffen. Mens du er i flytilstand, fungerer høreapparatet normalt, men kan ikke oprette forbindelse til eller streame fra en parret Bluetooth-enhed. Du deaktiverer flytilstand ved at åbne og lukke batteriskuffen.

Hvilke Phonak-apps er kompatible med Virto M-312?

Virto Marvel er kompatibel med myPhonak-appen og myCall-to-Text-appen og kan bruges til at streame fra tusinder af ekstra tredjepartsapps.

Hvor langt kan mine høreapparater være fra min Roger-mikrofon?

Streamingafstanden afhænger af flere faktorer, herunder hvor dybt i øret Virto M-312 er placeret, hvilken Roger-mikrofon der bruges, og hvilket miljø Roger anvendes i. Roger kan altid streame længere indendørs end udendørs på grund af refleksioner af signalet fra væggene.

Jeg har i forvejen en Roger-mikrofon... kan jeg så bruge den med mine nye Virto M-312?

Ja, Virto M-312 er kompatibel med alle eksisterende Roger-mikrofoner. Dette kan kræve installation af ekstra software i høreapparaterne. Få hjælp hos din hørespecialist.

Phonak Virto™ M-Titanium

Ofte stillede spørgsmål

Er Virto M-Titanium-høreapparater vandtætte?

Selvom Virto M-Titanium har kapslingsklasse IP68, er høreapparaterne ikke vandtætte og bør tages ud før bruse- eller karbad, svømning eller enhver anden aktivitet, der vil udsætte høreapparatet for vand eller megen fugt.

Hvordan rengør jeg mine Virto M-Titanium-høreapparater?

For at rengøre høreapparaterne skal du tage dem ud af øret og tørre dem med en ren, tør klud eller C&C Wipes. Brug en lille, blød børste til at rense trykknappen, mikrofonportene og batterirummet for støv og snavs. Når batteriet ikke er i brug, skal du holde batteriskuffen åben for at cirkulere luft gennem det interne kredsløb og forlænge batteriets levetid. Hvis det er relevant, kan du regelmæssigt udskifte voksfilteret for at sikre, at der kan komme lyd ud af høreapparatet. Høreapparaterne kan opbevares natten over i et etui eller et specialfremstillet tørresæt.

Er Virto M-Titanium genopladelige?

Nej, Virto M-Titanium anvender zink-luft-batterier, der skal udskiftes.

Kan jeg bruge en Roger™ -mikrofon sammen med Virto M-Titanium?

Nogle Virto M-Titanium-modeller er kompatible med Roger-mikrofoner ved hjælp af en ekstern modtager. Kontakt din høreapparatspecialist for at få flere oplysninger.

Kan jeg tilpasse Virto M-Titanium-høreapparater med myPhonak-appen?

Nej, Virto M-Titanium er ikke Bluetooth-kompatibel og kan ikke anvendes med myPhonak-appen.

Har Virto M-Titanium Bluetooth-streaming?

Nej, Virto M-Titanium kan ikke foretage Bluetooth-streaming.