Phonak Naída Marvel

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg bruge en Roger-mikrofon til mit Phonak Marvel-høreapparat?

Ud over afstanden på 1,5 meter har selv de mest avancerede høreapparater  deres begrænsninger, når det gælder forbedringer af signal-støjforholdet, som er en forudsætning for taleforståelighed. Avancerede Roger-mikrofoner er derfor påkrævet til at overvinde udfordringerne i taleforståeligheden og med afstande i såvel rolige som støjfyldte omgivelser.

Hvordan opretter jeg forbindelse fra mit Phonak Marvel-høreapparat til min TV Connector eller PartnerMic?

RogerDirect er en funktion i Phonak Marvel høreapparatet, der gør det muligt for Roger mikrofoner at streame direkte til Phonak Marvel høreapparatet. Efter en enkel installation af Roger-modtagerfunktionaliteten i Phonak Marvel-høreapparatet kan du nyde godt af den gennemprøvede Roger-kvalitet – både i støj og over afstand og uden at skulle bruge en separat ekstern modtager.

Hvad er Roger-installationen for noget?

Efter en enkel installation af modtageren med Roger iN-mikrofoner kan klienterne booste deres hørepræstation i støj og over afstand og uden at skulle bruge en separat ekstern modtager.

Hvad er RogerDirect™?

TV connector og PartnerMic er Airstream-teknologier. De kræver ikke en Roger-installation. De opretter automatisk tilslutning.

Hvilke telefoner kan mit Phonak Marvel-høreapparat forbindes med?

De kan forbindes med praktisk talt alle mobiltelefoner, forudsat at telefonen understøtter trådløs Bluetooth-teknologi. Phonak Marvel-høreapparater er certificerede til Bluetooth version 4.2

• For telefonopkald – enhver telefon, der understøtter Bluetooth version 2.1 og nyere
  • For myPhonak-appen skal telefonen opfylde følgende minimumkrav: Bluetooth 4.2, iOS version 10.2.1 eller Android 6.0 eller nyere