TV Connector

Hvor mange TV Connector-enheder kan jeg oprette forbindelse til?

Du kan maksimalt oprette forbindelse til tre TV Connector-enheder fra dine trådløse Phonak Audéo B-Direct-høreapparater med Bluetooth. Hvis du forsøger at oprette forbindelse til flere end tre enheder, deaktiveres den "ældste" forbindelse.

Hvor mange Audéo B-Direct-høreapparater med Bluetooth kan en TV Connector parres med?

Phonaks TV Connector kan streame lyd til et ubegrænset antal trådløse Phonak Audéo B-Direct-høreapparater med Bluetooth, forudsat at de er blevet parret med TV Connector-enheden.

Kan jeg modtage telefonopkald, mens jeg ser TV via TV Connector?

Ja. Hvis du modtager et opkald, mens der streames lyd via en Phonak TV Connector, afbrydes streamingen midlertidigt, og der høres i stedet en ringetone i de trådløse Phonak Audéo B-Direct-høreapparater med Bluetooth. Opkaldet kan besvares på normal vis. Når telefonsamtalen er afsluttet, genoptages streamingen af lyd via TV Connector, forudsat at der er tændt for TVet, og at du befinder dig inden for TV Connector-enhedens registreringsområde.

Kan jeg bruge TV Connector sammen med et TV med Dolby Surround Sound?

Hvis du bruger et Toslink-kabel (ekstraudstyr) til dit TV, kan lydsignalet være i Dolby- eller DTS-format, og det er Phonaks TV Connector ikke i stand til at registrere.

TV Connector kan modtage og sende lydsignaler i enten mono eller stereo. Kontrollér, at der ikke er valgt lydindstillinger med digital Dolby eller DTS på TVet (eller lydanlægget).

Hvis disse lydsignaler er valgt, angives det med et rødt blinkende LED-indikatorlys på TV Connector. I så fald skal du ændre lydsignalet til stereo (PCM) i menuen med lydindstillinger for TVet.