8000 Gratis Phonak-apps til smartphone | Phonak

Phonak-apps til høreapparater

Phonak Support App

Phonak Support App er udviklet til at hjælpe dig til at lære dine nye Phonak Venture-høreapparater at kende. Håndtering og vedligeholdelse af høreapparaterne er vist og beskrevet på en brugervenlig måde. App'en fås på engelsk, fransk, tysk og spansk. Når du har downloadet app'en, skal du følge guiden for at tilpasse den til netop dine høreapparater.

Gå til App Store for iPhone

Gå til Google Play for Android

Phonak Support App

Funktionerne i Support App

Understøttede Phonak-høreapparater

• Audéo V-10
• Audéo V-312
• Audéo V-312 T
• Audéo V-13
• Bolero V-M
• Bolero V-P
• Bolero V-SP

• Sky V-RIC
  • Sky V-M
  • Sky V-P
  • Sky V-SP
  • Sky V-UP

Tinnitus Balance App

Med denne gratis app til smartphone kan du skabe din personlige musik- og lydsamling. Brug lydene til at reducere din opmærksomhed på og irritation over din tinnitus.

Gå til App Store for iPhone

Gå til Google Play for Android

Phonak Tinnitus Balance App

Phonak RemoteControl App

Phonak RemoteControl App tilbyder avancerede fjernbetjeningsfunktioner til Phonak Venture-høreapparater og gør det muligt at konfigurere streamere fra Phonak ved brug af en smartphone. Den bruges sammen med ComPilot II eller ComPilot Air II. Denne app fås til Android™ og iOS®.

Gå til App Store for iPhone
Gå til Google Play for Android

Eller scan QR-koden nedenfor.

Phonak RemoteControl App

Download fra Google Play

Phonak RemoteControl App på Google Play

Download fra iTunes

Phonak RemoteControl App på iTunes

Phonak Leo - Interaktive historier

Denne interaktive version af Leos bog fås i Apple App Store for iPad-brugere. Brug den til at følge Leos eventyr, og del hans historier på skærmen med familie og venner. App'en er gratis og fås på 8 sprog

Gå til App Store for iPad

Phonak Leo App til børn med hørenedsættelse