Phonak-apps til høreapparater

Phonak Remote App

Phonak Remote App forvandler din smartphone til en avanceret fjernbetjening til dine Phonak-høreapparater. Anvendt sammen med Bluetooth optimerer den dit

Phonak-høreapparat ved at give dig øget kontrol og fleksibilitet. Når appen er installeret, hjælper den nemme parringsguide brugeren med at oprette forbindelse mellem appen og høreapparaterne.

Til produktsiden for Phonak Remote App
Til Phonak Remote App

Hjælpeside
Download Phonak Remote App

Phonak Remote App

Phonak Guide App

Phonak Guide App er udviklet til at hjælpe dig til at lære dine nye Phonak-høreapparater at kende. Håndtering og vedligeholdelse af høreapparaterne er vist og beskrevet på en brugervenlig måde. Appen fås på engelsk, fransk, tysk og spansk.

Åbn appen, og følg guiden for at tilpasse den til netop dine høreapparater.

Download fra Apple App Store
Download fra Google Play Store

Telefonbillede til Phonak Support App
Telefon med Guide App, der viser Audéo B-høreapparater

Funktioner

Hjælp til netop dit høreapparat:

1. Trinvise vejledninger
2. Fejlfindingsvejledninger
3. Kontaktoplysninger til klinikken

Understøttede Phonak-høreapparater

• Audéo B
  • Bolero B
  • Virto B
  • Audéo V
  • Bolero V
  • Naída V
  • Sky V
  • Virto V

Understøttede Phonak-høreapparater

Tinnitus Balance App

Med denne gratis app til smartphone kan du skabe din personlige musik- og lydsamling. Brug lydene til at reducere din opmærksomhed på og irritation over din tinnitus.

Gå til App Store for iPhone

Gå til Google Play for Android

Phonak Tinnitus Balance App

Phonak Leo - Interaktive historier

Denne interaktive version af Leos bog fås i Apple App Store for iPad-brugere. Brug den til at følge Leos eventyr, og del hans historier på skærmen med familie og venner. Appen er gratis og fås på 8 sprog

Gå til App Store for iPad

Phonak Leo App til børn med hørenedsættelse

Footnotes

iPhone®, iPad® and App Store® are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

Android™ is a trademark of Google, Inc.