Hjælp til myPhonak-appen

Download

Remote Support og Høredagbog er kun tilgængelige i Australien, Canada, USA, Storbritannien, Irland, Frankrig, Spanien, Italien, Tyskland og Schweiz.
Når du downloader appen, bekræfter du, at du, og hvis du endnu ikke er fyldt 16 år, dine forældre eller din værge accepterer vilkårene for brug og privatlivspolitikken.

Adobe Acrobat Reader skal være installeret for at kunne læse brugsanvisningen. Du kan downloade programmet på Adobe.com. Kontakt din forhandler for at få tilsendt en gratis brugsanvisning i papirform. Vi afsender et eksemplar inden for syv dage.

Instruktioner

Sådan forbinder du myPhonak appen til dine høreapparater

Konfiguration af myPhonak-appen

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iOS er varemærker tilhørende Apple Inc., som er registreret i USA og andre lande.
Android, Google Play og Google-Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.