Find a provider
Phonak TV Connector hearing aid accessory - front view.

TV Connector for høreapparater

Phonak TV Connector er et trådløst tilbehør til høreapparat som streamer TV og musikk direkte til høreapparatene, og gjør de Bluetooth®-aktiverte høreapparatene om til trådløse stereohodetelefoner. Et enkelt plug-and-play-grensesnitt fungerer med TV-er og andre lydkilder for å støtte direkte høreapparattilkobling til Lumity-, Paradise- og Marvel-høreapparater.

  • Settes enkelt opp med et plug-and-play-grensesnitt og automatisk registrering av kompatible høreapparater 
  • Få utmerket lydkvalitet
  • Stream fra alle TV-er og stereosystemer¹ til et ubegrenset antall høreapparater
TV Connector

Jeg liker Phonak TV Connector veldig godt. Jeg har alltid fått klager fra familien om at TV-volumet er for høyt. Nå finnes det endelig en løsning og den er helt trådløs.

Avslappet ung brunhåret kvinne som ligger på sofaen og ser på TV i en loftsleilighet. Urbane, stilige dekordetaljer og vindu.
Natalie Wilkinson Phonak TV Connector-bruker
Avslappet ung brunhåret kvinne som ligger på sofaen og ser på TV i en loftsleilighet. Urbane, stilige dekordetaljer og vindu.
Happy young two black women lying down in the couch watching tv
Watching TV at home. Handsome young African man watching TV and smiling while sitting on the sofa at home.

Maskinvare- og programvarefunksjoner

For personer med hørselstap kan det være utfordrende å se på TV, lytte til musikk eller se en film. Det kan være bakgrunnsstøy, det kan være vanskelig å finne riktig volum for alle i rommet og musikk og lydeffekter over dialog kan gjøre det vanskelig å følge samtaler på skjermen. TV Connector er en nyttig streamingløsning for høreapparater med en rekke funksjoner som kan gjøre underholdningsopplevelsen bedre.

Streaming på lang avstand

Koble til TV-en trådløst med friheten til å bevege deg innen en overføringsrekkevidde på opptil 15 meter.

Lang batterilevetid

Få opptil 80 timer med underholdning med ett batteri.

Energieffektiv

Den merkevarebeskyttede streamingprotokollen på 2,4 GHz gir energieffektiv streaming fra TV, datamaskin og HiFi-system. Denne audiostreamingmetoden kan bidra til at høreapparatbatteriet varer lenger. 

Tilpasset volumkontroll

Kontrollerer volumet for streamet lyd direkte på høreapparatene, uavhengig av TV-volumet.

Enkel tilkobling

Innledende automatisk sammenkobling med kompatible høreapparater med noen få enkle trinn, så fort de registreres innen 1 meter.

Høy lydkvalitet

Se og hør dine favorittprogrammer, filmer og musikk med utmerket lyd for en rikere underholdningsopplevelse.

Mulig med flere lyttere

Se på TV med familiemedlemmer og venner med én unik enhet koblet til et ubegrenset antall høreapparater.

 
Phonak TV Connector hearing aid accessory - back view.

Sette opp TV Connector

Du kan begynne å forbedre underholdningsopplevelsen med noen få enkle trinn ved å slå på TV og TV Connector. Høreapparatene vil automatisk motta lydsignalet hver gang du er innenfor rekkevidden til TV-en.

 
Bilde av en audiograf med en laptop

Finn en audiograf

Enten du trenger hjelp i forbindelse med hørselstap eller du ønsker å starte reisen mot god hørsel, kan vi hjelpe deg med å finne en audiograf i nærheten av deg.

Finn en audiograf
Man's hand typing on touchscreen of digital tablet

Tilkobling og kompatibilitet

TV Connector er klar til bruk rett fra esken og kan kobles til de fleste TV-er, datamaskiner eller HiFi-systemer. Når den er klar, sammenkobles dine Bluetooth®-aktiverte høreapparater automatisk med TV Connector, og den er kompatibel med alle høreapparater på Lumity-, Paradise- og Marvel-plattformene.

Høreapparater
 

Trenger du produktstøtte?

  • Feilsøking
  • Vedlikehold
  • Kompatibilitet
Female doctor writes notes while watching an online medical webinar or training seminar while sitting with a laptop in the workplace. Positive doctor does his best to provide quality medical care

Er du audiograf?

Bestill produkter, kontroller garantistatus på Phonak-produkter og mer gjennom vår nettbutikk.

Phonak eStore

Fotnoter

*Bluetooth®-begrepet og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc. All bruk av disse varemerkene av Sonova AG er lisensiert.

1 Legarth, S., Latzel, M. & Rodrigues, T. (2018). Media streaming: The sound quality wearers prefer, Phonak Field Study News, hentet fra www.phonak.com/evidence, besøkt 17. oktober 2018.