Find a provider
Phonak RemoteControl hearing aid accessory.
Høreapparatkontroll

RemoteControl

  • Trådløs
  • Håndholdt
  • Betjent med knapper

Phonak RemoteControl er en veldig enkel måte å kontrollere og justere Phonak-høreapparatene på med et trykk på en knapp. Det taktile designet gjør det mulig å gjøre justeringer på en enkel og diskré måte, uten fomling eller forstyrrelser.

  • Få enkel håndtering og maksimal bekvemmelighet med et brukervennlig design
  • Kontroller hovedfunksjonene til høreapparatet med tre store knapper
  • Juster volumet på høreapparatene og bytt lydprogrammer 
Fjernkontroll
Phonak RemoteControl hearing aid accessory - front view.

Maskinvarefunksjoner

Gjør justeringer for høreapparatlyden på farten med et brukervennlig design som gjør det enkelt å styre lydnivåer, kontrollere batterinivået og se programstatus. Det er også et godt alternativ hvis du ikke bruker en smarttelefon, men fortsatt ønsker å gjøre justeringer på høreapparatene på en diskré måte fra håndflaten, lommen eller vesken.

Brukervennlig design

Tydelig merkede volum- og programknapper.

Enkel i bruk

Indikatorlys som er enkelt å forstå gjør oppsett og bruk enkelt

Lang batterilevetid

Lang batterilevetid og enkelt å bytte batteriet

 
Leisure And Entertainment. Smiling African American couple watching TV show or film, guy holding remote control. Young man and woman enjoying free time sitting on floor carpet at home in living room.

Programvarefunksjoner

Phonak RemoteControl ble utviklet med brukeren i tankene, og er den perfekte måten å styre lyden på uten at du trenger å laste ned en app eller bruke en smarttelefon.

Enkelt oppsett

Bare sett høreapparatene i sammenkoblingsmodus, og slå dem deretter på mens du holder inne "+"-knappen på fjernkontrollen. De kobles automatisk til etter at du har sammenkoblet dem den første gangen.

Enkel i bruk

Phonak RemoteControl er ikke bare lett og lett å skjule, den har tre store og lett synlige knapper for allsidig håndtering og grunnleggende høreapparatkontroll. 

Flerfunksjonell

I tillegg til å kunne justere volumet og endre lydprogrammer, kan høreapparatfjernkontrollen også brukes til å aktivere Phonak TV Connector.

 
Bilde av en audiograf med en laptop

Finn en audiograf

Enten du trenger hjelp i forbindelse med hørselstap eller du ønsker å starte reisen mot god hørsel, kan vi hjelpe deg med å finne en audiograf i nærheten av deg.

Finn en audiograf
Phonak Audeo Life Lumity hearing aids covered with water droplets.

Tilkobling og kompatibilitet

Phonak RemoteControl er utviklet til å fungere med Phonak Lumity-, Paradise- og Marvel-høreapparater med Bluetooth®-tilkobling.

Høreapparater
 

Trenger du produktstøtte?

  • Feilsøking
  • Vedlikehold
  • Kompatibilitet

Fotnoter

*Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som tilhører Bluetooth SIG, Inc.