Tietoa Phonakista

Maailma, jossa kaikki voivat nauttia kuulemisesta ja elää täyttä elämää ilman rajoitteita

Toimintaperiaatteemme

Miljoonat ihmiset elävät ilman yhteyttä ihmisiin, joita he rakastavat ja asioihin, joista he joskus palavasti välittivät. Vain siitä syystä, etteivät he kuule hyvin. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Emme suostu hyväksymään sitä. Tiedämme, että pystymme muuttamaan asioita. Tiedämme, miten kuulon kuntouttaminen voi mullistaa koko elämän.

Emme kuitenkaan voi jäädä lepäämään laakereillamme ja tyytymään tähän. Uskomme, että pystymme parempaan ja voimme tehdä enemmän kaikille huonokuuloisille ihmisille.
Yhteistyökumppanimme eli kuuloalan ammattilaiset ympäri maailmaa ja me olemme yhdessä sitoutuneet taistelemaan kuulonalenemaan liittyvää leimautumista vastaan, huonokuuloisten kohtaamien muurien murtamiseen sekä uusien ja innovatiivisten keinojen löytämiseen, jotta kaikki voisivat jälleen nauttia äänen kauneudesta.

Toimintafilosofiamme

Mielestämme hyvin kuuleminen tarkoittaa enemmän kuin vain kykyä kuulla. Se on fyysistä, kognitiivista ja sosiaalis-emotionaalista hyvinvointia. Kun voit kuulet hyvin, sinulla on parempi mahdollisuus nauttia sellaisesta elämästä kuin itse haluat ja se on yksi tapa mitata hyvinvointia.

Teknologiakehitys

Haastamme jatkuvasti eri teknologioiden rajoja luodaksemme ratkaisuja, jotka auttavat vaikeimpiinkin kuulo-ongelmiin. Lue lisää viimeisimmästä teknologiakehityksestä (AutoSense OS ja Phonak ladattava teknologia) ja opi mikä tekee meidän tuotteistamme todella ainutlaatuisia.

Toimipaikkamme

Tarjoamme kuulemisen ratkaisuja maailmanlaajuisesti. Kattavan kansainvälisten tytäryhtiöidemme ja jälleenmyyjiemme verkoston ansiosta olemme edustettuina yli 100 maassa.

Historiamme

Phonak on kehittänyt, tuottanut ja toimittanut alan kärkeä edustavia kuulemisen ratkaisuja jo yli 70 vuoden ajan. Lue lisää yrityksemme virstanpylväistä ja innovaatioista kohdasta historiamme.

Press Center

Haluamme olla yhteydessä sinuun ja haluamme, että sinä kuulet meistä. Teknologiajohtajana me Phonakilla haluamme kommunikoida ennakoivasti, ajallaan ja läpinäkyvästi. Lue viimeisin julkaisu.

HearingLikeMe, Phonak-yhteisön blogi

Phonak-yhteisön blogi

Kokoelma ihmisten ajatuksia yrityksen sisältä ja ulkopuolelta, tarjoten alan uutisia, henkilökohtaisia kokemuksia ja tarkempaa tietoa kulissien takaa

Lue blogia

Sonova

Työpaikat

Etsimme Sonova Groupin jäsenenä jatkuvasti lahjakkaita, kunnianhimoisia ihmisiä, joiden intohimona on auttaa ihmisiä kuulemaan paremmin

Katso työtilaisuuksia