Over Phonak

Wij geloven in het veranderen van levens en het creëren van een wereld waarin ‘life is on’ voor iedereen.

Onze missie

Miljoenen mensen leven met een barrière tussen hen en hun familie, vrienden en de activiteiten waar ze zo veel van houden. Allemaal omdat ze niet goed kunnen horen. Dit hoeft niet zo te zijn. Wij weigeren dit te accepteren. Wij weten zeker dat we het verschil kunnen maken. Wij zijn er van overtuigd dat het herstellen van iemands gehoor een zeer groot effect kan hebben op iemands leven.

Maar we zijn van nature rusteloos en nooit helemaal tevreden. Omdat wij geloven dat we nog meer en beter werk kunnen verrichten voor iedereen met gehoorverlies.
Samen met onze partners, audiciens van over heel de wereld, zetten wij ons volledig in om het stigma dat bij gehoorverlies hoort te doorbreken, de hindernissen voor slechthorenden weg te nemen en nieuwe, innovatieve manieren te ontwikkelen om echt iedereen te laten genieten van al het moois dat geluid ons biedt.

Onze filosofie

Wij stellen dat goed horen verder gaat dan het kunnen horen. Het is intrinsiek verbonden met een grotere staat van fysiek, cognitief en sociaal / emotioneel welzijn. Als u geniet van goed horen, bent u goed voorbereid om het leven te omarmen dat u wilt. Goedhoren helpt u gezond te zijn en goed te leven, en dat is hoe we welzijn meten.

Onze technologieën

We zoeken de grenzen van de technologie voortdurend op om zelfs de meest uitdagende hoorsituaties het hoofd te bieden. Ontdek meer over onze laatste belangrijke technologieën (AutoSense OS, Phonak oplaadbare technologie en Directe connectiviteit) en krijg meer inzicht in wat onze producten werkelijk uniek maakt.

Onze locaties

We zijn een wereldwijde leverancier van hooroplossingen. Via ons uitgebreide netwerk van internationale dochterondernemingen en distributeurs zijn we te vinden in meer dan 100 landen.

Onze geschiedenis

Phonak richt zich al meer dan 70 jaar op het ontwikkelen, produceren en distribueren van de allernieuwste hooroplossingen. Bekijk enkele van onze mijlpalen en innovaties uit onze geschiedenis.

Perscentrum

We willen van u horen en er zeker van zijn dat u van ons hoort. Phonak is een leider op het gebied van innovatie en technologie en staat voor proactieve, transparante en tijdige communicatie. Lees de Laatste persberichten.

HearingLikeMe, het Phonak Community-blog

Het Phonak Community-blog

Een verzameling stemmen vanuit het bedrijf en daarbuiten brengt u het nieuws uit de branche, persoonlijke ervaringen en inzichten van achter de schermen.

Bezoek blog

Sonova

Carrières

Als onderdeel van de Sonova Group zijn we altijd op zoek naar getalenteerde, ambitieuze mensen met een passie om mensen beter te laten verstaan.

Bekijk banen